Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Kom weer in verbinding met jouw Ziel

P9060015

Waarom weer in verbinding komen?

Voor sommige mensen is het moeilijk in hun dagelijks leven een gevoel van gelukzaligheid, liefde of veiligheid te ervaren. Velen hunkeren naar de onvoorwaardelijke liefde die voelbaar was voor het incarneren, daar waar alles Licht, Heel en Liefde is. Het is niet altijd even makkelijk om in verbinding te zijn met ons Hogere Zelf of te leven vanuit ons hart en intuïtie. Het weer in verbinding komen met onze Ziel geeft vertrouwen en herinnert je ook weer wie je van oorsprong bent en waar je vandaan komt. Het in verbinding zijn met jouw Ziel is essentieel wil je met jezelf in balans kunnen komen. In onze Ziel zit ons zelfhelende vermogen, waar veel psychische disbalansen, gedragsproblemen, verslavingen en andere blokkades mee op te heffen zijn.

Wat gaat deelname je opleveren?

Je zult je meer bewust worden wie je in jouw wezen bent, wat jouw kwaliteiten zijn en mogelijk ook wat jouw missie is in dit leven. Daardoor zul je meer vanuit je hart gaan leven, wat minder stress en meer rust en plezier gaat geven. Door het opnieuw maken van de reis en het bewust worden van jouw ‘blauwdruk’ zul je meer gaan inzien waarom jij het leven leidt dat je leidt en waarom jij de dingen in jouw leven meemaakt die je meemaakt. Daardoor kom je meer in je kracht en zal je een mogelijk slachtoffer gevoel dat je hebt makkelijker kunnen loslaten.

De opzet van deze workshop:

Gedurende deze dag, die van 10.00 – 16.30 uur zal duren (LET OP: de tijden bij yogastudio ‘Licht op Yoga’ zijn afwijkend), zal ik jou weer in verbinding brengen met jouw Ziel middels een geleide meditatie. Daarnaast gaan wij de reis opnieuw beleven die jouw Ziel heeft gemaakt bij het incarneren. Je gaat ervaren hoe het voor jou was om ‘het licht’ te verlaten en om via het ‘tussenplateau’ te landen in de baarmoeder van jouw moeder.

Aan deze workshop kunnen maximaal 12 personen deelnemen, zodat ieder voldoende aandacht krijgt.

Deelname kost € 95-

Data en lokatie: nader in te plannen

Opmerking bij het plaatsen van een reactie: Mocht je een reactie plaatsen, weet dan dat deze eerst door mij wordt gelezen en beoordeeld voordat hij op de website geplaatst wordt. Je kunt altijd aangeven in je reactie als je niet wilt dat deze openbaar/leesbaar wordt gemaakt op de website.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.