Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

De Overwinning

de-overwinning-voorkant-jpeg

Een boek vol handvatten

De Overwinning is een werkboek voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en heling, gebaseerd mijn eigen ervaringen. Mensen zullen weer terug in hun kracht komen, bij hun missie en passie en weer gaan leven vanuit hun hart. Daardoor kunnen ‘ziektes’ overwonnen worden en zal het medicijngebruik drastisch verminderen.

Door de vernieuwende kijk op het ontstaan, helen en voorkomen van psychische klachten, emotionele disbalansen, gedragsproblemen en verslavingen is het een aanrader voor iedereen die met zichzelf in balans wil komen of met jongeren/ (jong)volwassenen werkt.

Een boek vol handvatten hoe emotionele ballast, angsten en disbalansen te verwerken en te overwinnen zijn.

Een boek dat wakker schudt en de lezer los laat komen van haar of zijn psychische- of sociale labels.

De lezer wordt zich bewust van haar of zijn innerlijke vermogens en kwaliteiten en zal weer in verbinding komen met wie zij of hij in wezen is.

Wil je alvast een aantal pagina’s lezen, klik dan hier voor het inkijkexemplaar. Daar staan een aantal beginpagina’s van elk hoofdstuk, zodat je een beeld krijgt van de schrijfstijl en de inhoud.

Jongeren zullen beter begrepen worden

Ouders, opvoeders, docenten en mensen die met jongeren werken, zullen een andere kijk krijgen op de (psychische) labels waar veel jongeren mee te maken hebben. Het boek helpt om de boodschap te horen die jongeren met een ‘uit balans zijnde gedrag en psyche’ afgeven. Daardoor zullen jongeren zich veel meer begrepen en ondersteund voelen. Medicijnen zullen minder snel ingezet hoeven te worden als er op een andere manier wordt omgegaan met de behoeftes van onze huidige jeugd.

Dankzij De Overwinning zullen mensen zich gaan realiseren dat zij niet ziek zíjn, ook al hebben zij een diagnose van een (psychische) ‘ziekte of stoornis’. Een eerste, noodzakelijke stap om ziektes te overwinnen en weer terug in balans te komen.

Ik praat uit eigen ervaring

Een steeds groter deel van de bevolking zit niet lekker in hun vel, zijn op zoek naar zichzelf, hebben een vorm van ‘depressie’ of een ongelukkig gevoel, ervaren een burnout of stress in hun leven en leven te veel vanuit het hoofd. Ook worden steeds meer mensen gediagnosticeerd met psychische labels en ziektes, waardoor medicijngebruik gigantisch is en jaarlijks toeneemt.

Volgens mij kunnen een groot deel van zowel emotionele ballast, een uit balans zijnde gedrag, als psychische ‘ziektes en stoornissen’ overwonnen worden en hoeven absoluut niet blijvend te zijn.

Ik praat uit eigen ervaring. Mijn zoektocht naar mijzelf en de verwerkingsprocessen van mijn eigen emotioneel beladen verleden, hebben mij mijn eenzaamheid, mijn ‘depressieve’, moedeloze gevoel, mijn bijna dagelijkse ‘doodswens’, mijn psychische klachten en verslavingen en mijn emotionele ballast en angsten voor een groot deel doen overwinnen. Ik ben daardoor terug in mijn oorspronkelijke kracht gekomen en leef weer vol passie en met mijn bezieling.

Volgens mij zijn 80% van de psychische klachten en disbalansen voor minstens 80% te helen en te overwinnen.

De essentie

Elk mens heeft een krachtige, autonome, zelfhelende kern in zich die aangesproken kan worden bij het overwinnen van diverse disbalansen en ziektes.

Als emotionele gebeurtenissen echt worden verwerkt (wat absoluut iets anders is dan een plekje geven), onze ‘berging’ met ongebruikte kwaliteiten wordt uitgepakt, wij weer opnieuw in contact komen met onze oorspronkelijke kracht en identiteit (de ziel) en wij de stappen durven te zetten die ons hart ons ingeven, dan komen wij terug in balans met onszelf. Emoties, verslavingen, gedragsproblemen en psychische klachten zullen dan afnemen, net als medicijngebruik. Overleven maakt plaats voor leven. Het verleden verwerken levert kracht, ruimte, autonomie en plezier op en brengt ons weer bij onze passie en bezieling.

Voor wie?

Voor iedereen die los wil komen van psychische disbalansen, emotionele ballast, angsten, verslavingen en gedragsproblemen. Voor hen die zichzelf in volledige bloei willen zetten en niet meer willen leven vanuit beperking, maar vanuit vrijheid, potentie, passie en kracht. Voor iedereen die open staat voor een vernieuwde kijk op psychische ‘ziektes’ en stoornissen. Voor mensen die willen leven in plaats van overleven.
Verder voor hulpverleners, jeugdwerkers, sociale instanties, onderwijzend personeel, artsen en psychiaters die behoefte hebben aan een alternatieve, nieuwe-tijdsvisie, die complementair is aan (maar soms haaks staat op) de visie en werkwijze van de gevestigde, reguliere gezondheidszorg.

Bestellen?

Pocketversie:
Je kunt ‘De Overwinning’ rechtsreeks bij mij bestellen door het sturen van een mail met je naam en adresgegevens. De betaling van € 15,- graag verrichten op rekeningnummer: NL86TRIO 01984 37 307 t.n.v. Rob Derksen en onder vermelding van je naam. Ik zal het dan signeren en er een persoonlijke boodschap voor je in schrijven.

Wil je de E-book versie, maak dan € 5,- over op rekening NL86TRIO01984 37 307 t.n.v. Rob Derksen, Bewustwording & Zelfontwikkeling en vermeld dan je naam en je email adres, zodat ik je het bestand kan mailen.

Het boek is ook te verkrijgen bij de boekhandels of te bestellen bij de internetboekhandels.

Opmerking bij het plaatsen van een reactie: Mocht je een reactie plaatsen, weet dan dat deze eerst door mij wordt gelezen en beoordeeld voordat hij op de website geplaatst wordt. Je kunt altijd aangeven in je reactie als je niet wilt dat deze openbaar/leesbaar wordt gemaakt op de website.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.