top of page
Spiritueel-boek-De-Overwinning-Boek-Rob-Derksen.jpg

De Overwinning

Een spiritueel boek zelfontwikkeling met een scala aan handvatten die je ondersteunen op het pad van bewustwording, heling en transformatie.

Alles gebaseerd op eigen ervaringen en pad van heling.

Boek-Rob-Derksen-De-Overwinning.jpg

Een spiritueel boek vol handvatten

De Overwinning is een spiritueel werkboek voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en heling, gebaseerd mijn eigen ervaringen en pad van heling. Mensen zullen weer terug in hun kracht komen, bij hun missie en passie en weer gaan leven vanuit hun hart. Daardoor kunnen ‘ziektes’ overwonnen worden en zal het medicijngebruik drastisch verminderen.

Door de vernieuwende kijk op het ontstaan, helen en voorkomen van psychische klachten, emotionele disbalansen, gedragsproblemen en verslavingen is het een aanrader voor iedereen die met zichzelf in balans wil komen of met jongeren/ (jong)volwassenen werkt.

 

Een boek vol handvatten hoe emotionele ballast, angsten en disbalansen te verwerken en te overwinnen zijn.

 

Een boek dat wakker schudt en de lezer los laat komen van haar of zijn psychische- of sociale labels.

De lezer wordt zich bewust van haar of zijn innerlijke vermogens en kwaliteiten en zal weer in verbinding komen met wie zij of hij in wezen is.

Wil je alvast een aantal pagina’s lezen? Hier het inzage exemplaar. Daar staan een aantal beginpagina’s van elk hoofdstuk, zodat je een beeld krijgt van de schrijfstijl en de inhoud.

Jongeren zullen beter begrepen worden

Ouders, opvoeders, docenten en mensen die met jongeren werken, zullen een andere kijk krijgen op de (psychische) labels waar veel jongeren mee te maken hebben. Het boek helpt om de boodschap te horen die jongeren met een ‘uit balans zijnde gedrag en psyche’ afgeven. Daardoor zullen jongeren zich veel meer begrepen en ondersteund voelen. Medicijnen zullen minder snel ingezet hoeven te worden als er op een andere manier wordt omgegaan met de behoeftes van onze huidige jeugd.

 

Dankzij De Overwinning zullen mensen zich gaan realiseren dat zij niet ziek zíjn, ook al hebben zij een diagnose van een (psychische) ‘ziekte of stoornis’. Een eerste, noodzakelijke stap om ziektes te overwinnen en weer terug in balans te komen.

Ik praat uit eigen ervaring.

Een steeds groter deel van de bevolking zit niet lekker in hun vel, zijn op zoek naar zichzelf, hebben een vorm van ‘depressie’ of een ongelukkig gevoel, ervaren een burnout of stress in hun leven en leven te veel vanuit het hoofd. Ook worden steeds meer mensen gediagnosticeerd met psychische labels en ziektes, waardoor medicijngebruik gigantisch is en jaarlijks toeneemt.

 

Volgens mij kunnen een groot deel van zowel emotionele ballast, een uit balans zijnde gedrag, als psychische ‘ziektes en stoornissen’ overwonnen worden en hoeven absoluut niet blijvend te zijn.

 

Ik praat uit eigen ervaring. Mijn zoektocht naar mijzelf en de verwerkingsprocessen van mijn eigen emotioneel beladen verleden, hebben mij mijn eenzaamheid, mijn ‘depressieve’, moedeloze gevoel, mijn bijna dagelijkse ‘doodswens’, mijn psychische klachten en verslavingen en mijn emotionele ballast en angsten voor een groot deel doen overwinnen. Ik ben daardoor terug in mijn oorspronkelijke kracht gekomen en leef weer vol passie en met mijn bezieling.

 

Volgens mij zijn 80% van de psychische klachten en disbalansen voor minstens 80% te helen en te overwinnen.

De essentie.

Elk mens heeft een krachtige, autonome, zelfhelende kern in zich die aangesproken kan worden bij het overwinnen van diverse disbalansen en ziektes.

Als emotionele gebeurtenissen echt worden verwerkt (wat absoluut iets anders is dan een plekje geven), onze ‘berging’ met ongebruikte kwaliteiten wordt uitgepakt, wij weer opnieuw in contact komen met onze oorspronkelijke kracht en identiteit (de ziel) en wij de stappen durven te zetten die ons hart ons ingeven, dan komen wij terug in balans met onszelf. Emoties, verslavingen, gedragsproblemen en psychische klachten zullen dan afnemen, net als medicijngebruik. Overleven maakt plaats voor leven. Het verleden verwerken levert kracht, ruimte, autonomie en plezier op en brengt ons weer bij onze passie en bezieling.

Voor wie?

Voor iedereen die los wil komen van psychische disbalansen, emotionele ballast, angsten, verslavingen en gedragsproblemen.

Voor hen die zichzelf in volledige bloei willen zetten en niet meer willen leven vanuit beperking, maar vanuit vrijheid, potentie, passie en kracht.

Voor iedereen die open staat voor een vernieuwde kijk op psychische ‘ziektes’ en stoornissen.

Voor mensen die willen leven in plaats van overleven.
Verder voor hulpverleners, jeugdwerkers, sociale instanties, onderwijzend personeel, artsen en psychiaters die behoefte hebben aan een alternatieve, nieuwe-tijdsvisie, die complementair is aan (maar soms haaks staat op) de visie en werkwijze van de gevestigde, reguliere gezondheidszorg.

Het boek bestellen

Het boek is te verkrijgen als pocket uitgave (€ 17,50) en als E-boek (€ 7,50), 257 pagina’s.

 

Zowel de pocket uitgave, als het E-boek kun je via deze pagina bestellen.

 

Na je bestelling ontvang je een betaalverzoek per sms of e-mail. Zodra de betaling binnen is, ontvang je het boek, gesigneerd met een persoonlijke, intuïtieve boodschap per post.

Voor verzendingen buiten Nederland, komen er € 5,- verzendkosten bij.

Het boek is ook te bestellen bij boekhandels en diverse internetaanbieders.

bottom of page