top of page
Rob-Derksen-Holistisch-therapeut-en-coach-hulpvragen.jpg

Holistische coaching en therapie.
Waarmee kan ik je helpen?

logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png

Ik benader alle hulpvragen vanuit een holistische, spirituele visie en verbind mij met jouw ziel, dus met wie jij in jouw wezen bent. Daardoor kan ik je inzicht geven in jouw bezieling, je passie, je vermogens en kwaliteiten. Ik probeer je zoveel mogelijk uit je hoofd te halen (het denken) en je (weer) in verbinding te brengen met jouw hart (je gevoel). Ik ondersteun je met het overwinnen van disbalansen en geef inzichten in de te nemen stappen naar een vitaler en gelukkiger leven. Je gaat daardoor meer uit de verf komen en authentieker en autonomer in jouw leven staan.

logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png

Therapie en coaching vanuit holistische visie​

 

 

Holistisch betekent de mens zien in haar of zijn geheel: lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Ik kijk naar het fysieke, mentale, emotionele, spirituele en seksuele aspect van een mens.

Algemene hulpvragen

Wij leven in een tijd waarin veel mensen zich afvragen wie zij zijn, wat hun missie is in dit leven en waar hun passie ligt. Dit kan een hulpvraag zijn om een energetische coaching te boeken.

Daarnaast kan het zijn dat je inzichten wilt krijgen in je blokkades. In het waarom je meemaakt in je leven wat je meemaakt. Waarom dingen op je pad komen. Wat je schaduwkanten zijn.

Of dat je opgeslagen emoties als angsten, verdriet, boosheid en jaloezie wilt verwerken.

Of dat je helder wilt krijgen welke stappen je kunt nemen in je leven om meer geluk en plezier te ervaren.

Op de pagina 'zelfontwikkeling' kun je lezen waarin ik je kan ondersteunen.

Als je geen duidelijke hulpvraag hebt


Ook als je geen specifieke hulpvraag hebt kan een sessie veel inzichten geven en je zeker in beweging zetten. Je krijgt dan meer algemene boodschappen die zeker bijdragen aan jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Specifieke hulpvraag m.b.t. psychische klachten, verslavingen en gedragsproblemen.

Natuurlijk kan het zijn dat je specifiek wilt werken aan een klacht, een probleem of een verslaving. Ik kan je zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben op dat vlak. Ik weet waar ik het over heb en je hoeft je ook zeker niet angstig of 'beschaamd' te voelen. Ik adviseer je dan wel om ook te lezen hoe ik tegen de diverse psychische labels en verslavingen aankijk. Ik zie ze namelijk niet als ziektes, maar als boodschappen. Natuurlijk sta jij centraal, mijn focus ligt op jou en minder op de klacht. Hoe meer jij met jezelf in balans komt, hoe meer klachten voorkomen en overwonnen kunnen worden. Ik vraag mij in de therapie af: 'wat is er met jou 'gebeurd' waardoor de klacht is ontstaan? Wat heeft de klacht jou te vertellen? Waar moeten wij aan werken en vraagt om aandacht?

Mijn visie over en hulp bij psychische klachten

Mijn visie op het ontstaan en de aanpak van verschillende psychische klachten, gedragsproblemen en verslaving lees je hieronder.

Boeken:

Mocht je meer willen lezen en jezelf in ontwikkeling brengen, dan kunnen mijn boeken je waarschijnlijk goed ondersteunen: pagina boeken.

bottom of page