top of page
Google-review-Rob-Derksen-Holistisch-therapeut-en-coach.jpg

Reviews

logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png

Ik ben er altijd dankbaar voor als er reviews worden geschreven. Natuurlijk wil ik graag weten wat iemands ervaring is. Een door jou geschreven review geeft iemand anders misschien een zetje in de rug om aan zichzelf te werken. Voel je uiteraard vrij een review te schrijven.

Review-Petra-Siebelink-over-Rob-Derksen.JPG
logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png

Rob komt direct tot de kern!

Rob is een fantastisch holistisch therapeut en coach....ik kan niet anders zeggen. Rob heeft middels familie-opstelling en met zijn holistische gave om direct tot de kern te komen. Hij is professioneel, nuchter, heeft humor en is zeker niet zweverig. Met deze bijzondere kwaliteiten heeft hij binnen enkele sessies mijn zoon echt met grote stappen vooruit geholpen. Rob is een grote steun voor hem...zooo blij mee! Het is een groot verschil met de aanpak van GGZ. Een half jaar bij GGZ heeft hem niet of nauwelijks geholpen, want ze lossen de kern van het probleem niet op. Bij de GGZ krijg je direct een stempel dat je ziek bent, terwijl er andere onderliggende problemen zijn die aangepakt moeten worden!

Ook voor mij persoonlijk heeft hij echt grote waarde. Mijn relatie heeft hij echt een boost gegeven met 1 sessie. Echt zo geweldig. Ik kan dat ieder stel aanraden als je in een dip zit en op zoek bent naar relatietherapie.

Een reactie via mail ontvangen:

 

Ik was al langer bezig met wandelen op het pad van zelf ontwikkeling. De snelheid daarvan werd de laatste jaren flink opgestuwd door een hardnekkige verslaving. Doordat ik, lopende op dat pad, al min of meer rijp was om naar de kern te gaan - kon ik met Rob heel snel dingen aankijken. Hij was en is voor mij de juiste persoon op het juiste moment. Alles in mijn leven zit in een fase van letterlijke ontsluiering - alles mag in het licht. Rob heeft de tools in zijn persoon verenigd om mij niet alleen veilig te laten voelen waardoor ik me makkelijker kon openen en overgeven, maar ook zijn heldervoelendheid, zijn lieve warme oprechte persoonlijkheid maken dat je samen echt als een komeet naar de kern kan gaan.

Nog steeds sta ik bij elke sessie verbaasd over de dingen die hij voelt en ziet waar ik overheen kijk en praat. Ik kom nu steeds dichter bij mijn ware zelf. Als ik me soms verlies in verhalen die om de kern heendraaien zegt hij gewoon, 'stop' - zie je wat je doet? Hierdoor word je echt met je ware zelf geconfronteerd en daar ging het me om. Mijn eigen blinde vlekken onder ogen leren komen en daar in liefde licht op schijnen. Rob is een vakman en een enorm lief mens. Ik ga nu de workshop 'innerlijk kind' volgen bij hem, omdat dat een van mijn thema's is - het helen van oude wonden ontstaan in mijn kindertijd.

Warme groet, P.


 

bottom of page