Google-review-Rob-Derksen-Holistisch-therapeut-en-coach.jpg

Reviews

logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png

Ik ben er altijd dankbaar voor als er reviews worden geschreven. Natuurlijk wil ik graag weten wat iemands ervaring is. Een door jou geschreven review geeft iemand anders misschien een zetje in de rug om aan zichzelf te werken. Voel je uiteraard vrij een review te schrijven.

logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png
Review-Petra-Siebelink-over-Rob-Derksen.JPG

Rob komt direct tot de kern!

Rob is een fantastisch holistisch therapeut en coach....ik kan niet anders zeggen. Rob heeft middels familie-opstelling en met zijn holistische gave om direct tot de kern te komen. Hij is professioneel, nuchter, heeft humor en is zeker niet zweverig. Met deze bijzondere kwaliteiten heeft hij binnen enkele sessies mijn zoon echt met grote stappen vooruit geholpen. Rob is een grote steun voor hem...zooo blij mee! Het is een groot verschil met de aanpak van GGZ. Een half jaar bij GGZ heeft hem niet of nauwelijks geholpen, want ze lossen de kern van het probleem niet op. Bij de GGZ krijg je direct een stempel dat je ziek bent, terwijl er andere onderliggende problemen zijn die aangepakt moeten worden!

Ook voor mij persoonlijk heeft hij echt grote waarde. Mijn relatie heeft hij echt een boost gegeven met 1 sessie. Echt zo geweldig. Ik kan dat ieder stel aanraden als je in een dip zit en op zoek bent naar relatietherapie.