top of page
Home Rob Derksen, Holistisch therapeut en coach

Rob Derksen:
'Verlos jezelf van verslaving en overmatig gebruik met een holistische aanpak'

Een boek dat je anders naar het ontstaan en de aanpak van verslavingen doet kijken

Spiritueel-Boek-Rob-Derksen-Verlost.jpg

Klik voor inkijkexemplaar:

Je kunt je absoluut verlossen van een verslaving. Je zit er niet aan vast en de stelling ‘eens verslaafd, altijd verslaafd’ klopt niet. Iedereen kan uiteindelijk stoppen, mits alle oorzaken zijn aangepakt en verwerkt.

 

Ook al heb je een verslaving, je bént niet verslaafd. Deze ‘fout’ in onze taal heeft een enorme invloed op onze identiteit en maakt het moeilijk om van een verslaving af te komen.

 

Wat je wél bent, is een autonoom, krachtig en liefdevol wezen die van alles heeft meegemaakt, waardoor een verslaving is ontstaan. Ook ben je in jouw wezen vrij van welke verslaving dan ook.

 

Een verslaving zou niet als een ziekte gezien moeten worden, maar als een boodschap. Een boodschap die ons bewust maakt wat in ons uit balans is en welke emotionele ballast om aandacht vraagt, wat wij uit onszelf moeten leren halen wat wij nu uit een middel of een activiteit halen en wat wij in ons leven anders zouden moeten doen om niet steeds weg te willen vluchten.

 

Een verslaving kan vreselijk zwaar zijn en erg veel ellende veroorzaken, maar als je naar de boodschap luistert en met jezelf aan de slag gaat, brengt het je enorm veel heling en kracht. Mijn verslavingen zijn uiteindelijk een enorme groeikans geweest.

 

In dit boek omschrijf ik de holistische aanpak die ik op mijzelf heb toegepast en geef ik mijn visie op het ontstaan van ‘probleemgebruik’ in het algemeen.

 

De focus bij deze aanpak ligt niet op de verslaving zelf, maar op de persoon die het ‘probleem’ ervaart. Ik baseer mij op de verwerking van mijn eigen verslavingen (suiker, seks, alcohol, roken, blowen, partydrugs, chatten en daten) en de ervaringen met cliënten vanuit mijn therapeutisch werk.

 

Het boek 'Verlost' sinds augustus beschikbaar.

Tijdelijke aanbieding: 2 boeken voor € 29,- i.p.v. € 35,-

 

Aangezien het boek 'De Overwinning' naadloos aansluit bij dit nieuwe boek en ik je graag wil stimuleren om aan je verslaving te werken, bied ik nu tijdelijk beide boeken aan met een korting van € 6,-.

Het boek is ook los te verkrijgen als pocket uitgave (€ 17,50) en als E-boek (€ 7,50), 196 pagina’s.

 

Zowel de pocket uitgave, als het E-boek kun je via deze pagina bestellen.

 

Na je bestelling ontvang je een betaalverzoek per sms of per e-mail. Zodra de betaling binnen is, ontvang je het boek, gesigneerd met een persoonlijke, intuïtieve boodschap per post.

Voor verzendingen buiten Nederland, komen er € 5,- verzendkosten bij.

Het boek is ook te bestellen bij boekhandels en diverse internetaanbieders.

bottom of page