top of page
Rob-Derksen-Holistisch-therapeut-en-coach-voor-volwassenen.jpg

Holistische coaching
(Jong) Volwassenen

logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png

De coaching en therapie zijn spiritueel, holistisch. In alles wat ik doe verbind ik mij met jouw ziel, dus met wie jij in jouw wezen bent. Dankzij mijn helderziend, voelend, horend en wetend vermogen, kom ik snel tot de kern van een hulpvraag. Ik geef je inzicht in jouw bezieling, je passie, je vermogens en kwaliteiten, maar ook in je blokkades, angsten en emoties. Ik probeer je zoveel mogelijk uit je hoofd te halen (het denken) en je (weer) in verbinding te brengen met jouw hart (je gevoel). Ik ondersteun je om de juiste stappen te zetten naar een vitaler en gelukkiger leven, waarin je meer uit de verf komt en authentieker en autonomer in jouw leven staat.

logo-Rob-Derksen-holistisch-therapeut-coach.png

Direct inzicht in jouw bezieling, passie, vermogens en kwaliteiten 

Waarmee kan ik je ondersteunen?

 • Bij het bewust maken wie jij in jouw wezen bent en waar jouw kwaliteiten liggen. Daarbij zal ik je in verbinding brengen met jouw bezieling en passie en maak je bewust van het belang om met jouw ziel in contact te komen.Elk persoon heeft in mijn ogen een ziel in zich en dus ook ergens een bezieling, een passie voor. Deze helderheid en kennis heb je nodig om vanuit die bezieling en kracht te kunnen leven en disbalansen te overwinnen.
   

 • Bij het helder maken wat jouw vermogens, krachten en kwaliteiten zijn. Zowel die al zichtbaar zijn, maar ook die nog niet naar buiten komen. Daardoor zal jouw zelfbeeld en vertrouwen groter worden.

  Ieder mens heeft haar of zijn eigen specifieke vermogens en kwaliteiten mee gekregen om het leven te leiden wat zij/hij zou willen. Door ons verleden kunnen kwaliteiten in de schaduw komen te staan. Dat betekent niet dat zij er niet meer zijn, maar wel dat zij weer terug aan de oppervlakte willen komen.
   

 • Ik geef inzicht in de materie van schaduwkanten (blinde vlekken) en zorg dat jij jouw schaduwkanten en verborgen kwaliteiten kunt ontdekken. Ik geef je handvatten hoe je met jouw schaduwkanten aan de slag kunt gaan. Schaduwkanten houden je namelijk ‘klein’ en zorgen er vaak voor dat er conflicten ontstaan in de communicatie en de omgang met zowel jezelf als met anderen.
   

 • Ik probeer zoveel mogelijk helder te maken waar jij tegenaan loopt in jouw leven waardoor je niet volledig uit de verf komt, blijft hangen in oude patronen en niet het leven leeft dat je zou willen en kunnen leven.
   

 • Ik geef suggesties van de te nemen stappen in jouw leven en coach je tijdens de veranderingsprocessen die je aan wilt gaan.
   

 • Ik ondersteun je bij het overwinnen van jouw angsten om stappen te zetten in jouw leven, het leven te leven wat jij wilt en jezelf volledig te laten zien vanuit jouw kracht, bezieling en potentie.
   

 • Bij het verwerken van opgelopen emoties en/of traumatische ervaringen uit het verleden.
   

 • Ik leer je de boodschap te zien en te begrijpen die klachten en disbalansen afgeven, waardoor jij niet meer het ‘slachtoffer bent van een ‘ziekte’, maar je bewust gaat worden wat die klachten je vertellen. Ik coach je bij het helingsproces en het overwinnen van psychische klachten, verslavingen en gedragsproblemen.
   

 • Om met jezelf in balans te komen is het noodzakelijk dat de basis van waaruit je bent opgegroeid wordt geschoond en hersteld. Conflicten met bijvoorbeeld jouw ouders of je directe familie, houden jou uit balans en psychische klachten en dergelijke blijven daardoor in stand.

  Dankzij de verwerking van mijn eigen beladen verleden en het overwinnen van de daaruit voortkomende psychische disbalansen, verslavingen en gedragsproblemen, ben ik een ervaringsdeskundige geworden.
   

 • Bij het herstellen van de familiebanden en jouw familielijn.

  In mijn ogen is niemand in de basis ‘ziek’ en heeft iedereen in principe alle vermogens in zich om disbalansen te overwinnen en ziektes te helen. Daarvoor is het nodig om anders naar een klacht te kijken en er de boodschap uit te halen, waardoor je helder krijgt wat er aan te pakken is in jouw leven en welke stappen er gezet moeten worden om weer vitaal en krachtig te worden.

 

Boeken:

Mocht je meer willen lezen en jezelf in ontwikkeling brengen, dan kunnen mijn boeken je waarschijnlijk goed ondersteunen. Klik hier voor pagina boeken.

bottom of page