Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Vuur

Leven vanuit je Autonome, Innerlijke Kracht

p4260014

4 dagen – inclusief overnachtingen

De opzet van deze workshop:

Gedurende de 11 dagdelen werken wij aan heling, loslaten en transformatie van opgebouwde emoties, angsten en beperkende overtuigingen uit het verleden. Onverwerkte emoties en angsten uit je jeugd hebben een ‘verwond Innerlijk Kind’ in jou achter gelaten. Wij proberen dat zoveel mogelijk op te pakken en te bekrachtigen. Middels een scala aan oefeningen zal je emotionele ballast kunnen uiten en achter je laten. Dankzij de groep komen er allerlei processen op gang die een positief effect hebben op jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. De rode draad door de dagen heen is het weer in jouw kracht komen, je te verbinden met jouw missie en passie en jou bewust te laten worden van jouw innerlijke vermogens.

Thema’s die je in kan brengen:

Vragen die veel mensen zich stellen: Wie ben ik in mijn kern? Wat is mijn passie? Hoe kom ik in mijn autonome kracht? Wat is mijn bezieling en doel?
Wat houdt mij tegen om oprecht gelukkig te zijn?

Thema’s die daarmee samenhangen en waarmee gewerkt wordt tijdens deze dagen:
* onzekerheden en angsten jezelf te laten zien
* het te veel leven vanuit het hoofd en daardoor niet of te weinig handelen vanuit het hart
* durven gaan staan voor wie je écht bent
* zicht krijgen op jouw schaduwkanten
* beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties uit het verleden die je ‘klein’ houden of belemmeren
* issues aangaande familie, vrienden en relaties
* overmatige stress en burn-out klachten
* persoonlijke thema’s die om transformatie vragen

Wat gaat deze workshop je opleveren?

Je zal in jouw dagelijks leven meer gaan handelen vanuit jouw autonome, innerlijke kracht en minder vanuit angsten, emoties en beperkende overtuigingen. Je wordt je meer bewust van jouw kwaliteiten en wie je van oorsprong bent. Jouw zelfbeeld zal veel positiever zijn, waardoor je meer vertrouwen zal hebben in jezelf. Tevens zal je weer verbinding hebben met jouw ziel, je passie en je missie. Je krijgt meer zicht op wat je uitstraalt en wat jouw schaduwkanten zijn. Het verwonde innerlijk kind in jou zal een stuk geheeld zijn, waardoor jij een deel van jouw emotionele ballast zal hebben los gelaten en getransformeerd.

De investering:

De prijs voor deze 4-daagse workshop is afhankelijk van je inkomen. Heb je een inkomen (ruim) boven modaal dan is de prijs € 725,-, iemand met een modaal inkomen betaalt € 625,- en voor iemand met minder dan modaal € 530,-. Deze bedragen zijn inclusief overnachting en maaltijden. Betaling voor aanvang van de workshop. Betaling in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk na overleg, waarbij het 1ste termijn van € 250,- voor aanvang van de workshop voldaan dient te zijn.

Data en lokatie:

 

Voor deze workshop zijn nog geen data gepland. Zodra er voldoende animo is zal een datum gepland worden. Als je interesse hebt om deel te nemen, kun je mij daarvan op de hoogte brengen. Ik zet je dan op de lijst erbij.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.