Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Op zichzelf staand

Relatieworkshop: ‘De relatie met een ander begint bij jezelf’

2 dagen – inclusief overnachting

Doelstelling van deze tweedaagse is om inzicht te krijgen in de manier waarop jij en je partner met elkaar communiceren. Je wordt je bewust hoe je nu met elkaar omgaat en waar de knelpunten liggen. Je gaat je groeikansen zien, die de omgang met jezelf en met de ander naar een hoger plan zullen trekken. Na de 2 dagen zul je meer vanuit je hart verbinden en eerlijker en opener met elkaar communiceren.

Voor wie? Ieder die bereid is met haar of zijn partner het proces in te gaan van bewustwording en persoonlijke groei. Partners dus die willen groeien in hun relatie, die problemen willen voorkomen of bestaande problemen willen oplossen.

In deze workshop ligt de focus vooral op het verkrijgen van inzicht en handvatten om een diepere verbinding aan te gaan, maar minder op heling van opgelopen trauma’s. Mochten er emotionele processen aan de oppervlakte komen, dan kan daar aan gewerkt worden in individuele sessies.

We draaien de workshop met maximaal 7 stellen (geen alleenstaanden).

Datum en tarief

Voor deze workshop is nog geen datum gepland. Zodra er voldoende animo voor is, zal er weer een gepland worden. Data en prijzen zullen dan op de site komen.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.