Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

13 & 14 september, Amsterdam, Individuele consulten

| Geen reacties

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september ben ik in Amsterdam voor individuele consulten.

Tijdens een sessies kom ik in verbinding met jouw energieveld en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor jekomen jou dichter bij je volledige potentie brengen, maar ook helderheid geven in de processen waarin jij je bevindt.

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan krijg je inzichten in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.
Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Daar waar mogelijk breng ik met mijn handen een beweging van energie tot stand (via magnetiseren) die een transformerende, helende werking hebben op (energetische)blokkades die in jou vastzitten.

Bij voorbaat dank dat ik je in beweging mag zetten!

Data Amsterdam:

Vrijdag 13 en zaterdag 14 september
Vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober
Vrijdag 8 en zaterdag 9 november
Vrijdag 6 en zaterdag 7 december

Mocht je een consult willen boeken, neem dan telefonisch contact met mij op: 06 1479 8170

Waar:

Amsterdam South Health Center
Woestduinstraat 1
1058 SX Amsterdam

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.