Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Heel & Bekrachtig het Innerlijk Kind

Waarom het Innerlijk Kind oppakken?

Onverwerkte, emotioneel beladen gebeurtenissen uit ons verleden laten een verwond Innerlijk Kind in ons achter. Daardoor reageren wij soms op een ‘onvolwassen’ manier op situaties, vanuit pijn en disbalans.

Om in je autonome kracht te komen, zal het innerlijk kind opgepakt moeten worden om het te helen. Het kind dat zal opgroeien, zorgt ervoor dat jij jouw kwaliteiten beter kunt gebruiken en meer zult handelen vanuit jouw oorspronkelijke kracht. Je handelt dan minder vanuit emoties of angsten.

Wat gaat deelname je opleveren?

Doordat je het Innerlijk Kind oppakt, beginnen processen van verwerking en transformatie. Emoties en angsten zullen verminderen. Je gaat je krachtiger voelen. Je durft meer voor jezelf op te komen en wordt minder belemmerd door reacties van anderen. 

Je gaat meer leven vanuit je hart, je komt dichterbij jouw passie en voelt zuiverder je gevoel en intuïtie. 

Psychische klachten en andere disbalansen/ziektes nemen uiteindelijk af.

De opzet van deze workshop:

Gedurende deze dag, die van 10.00 – uiterlijk 17:00 uur duurt zal ik jou weer in verbinding brengen met het Innerlijk Kind in jou. Daarvoor gebruik ik diverse oefeningen en een geleide meditatie. Al naar gelang de processen die bij de deelnemers op gang komen, werken wij aan het uiten en loslaten. Ik geef je handvatten mee om thuis verder met het kind te kunnen werken.

Aan deze workshop kunnen maximaal 12 personen deelnemen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Deelname kost € 100,-

Data:

Door de Coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk deze workshop te draaien. Werken aan het Innerlijk kind vind ik niet mogelijk als wij met elkaar 1,5 meter afstand moeten bewaren.

Opmerking bij het plaatsen van een reactie: Mocht je een reactie plaatsen, weet dan dat deze eerst door mij wordt gelezen en beoordeeld voordat hij op de website geplaatst wordt. Je kunt altijd aangeven in je reactie als je niet wilt dat deze openbaar/leesbaar wordt gemaakt op de website.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.