Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Online consulten

Ervaring leert dat het zeer goed mogelijk is om ook online een consult met je te hebben. Ook al kan ik geen etherische olie gebruiken en minder makkelijk energiewerk doen met mijn handen, ook een online-consult zet je enorm in beweging en geeft een boost aan je persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt inzichten in jouw processen, ik maak je bewust van blokkades en schaduwkanten en geef je advies over de te nemen stappen.

Een consult duurt ongeveer een uur. Zorg er wel voor dat je een camera hebt, zodat ik beeld heb van je.

Online gesprekken kunnen per Skype, FaceTime of Zoom. WhatsApp zou eventueel ook kunnen, maar heb daar zelf geen voorkeur voor (klein scherm op telefoon).

Veel mensen vinden het fijn om het gesprek op te nemen, zodat ze het later nog eens terug kunnen luisteren. Voor mij helemaal okay. Op je telefoon zit een app met voicerecorder of dictafoon.

Kosten:

De ruimte aan zichzelf te werken wil ik iedereen bieden, ongeacht het inkomen en de portemonnee. Daarom bied ik de mogelijkheid aan particulieren om een tarief te betalen naar draagkracht als het ‘normale’ tarief niet haalbaar is.

In principe vraag ik de volgende tarieven:

Voor een online sessie van ongeveer een uur: € 65,-
Voor een partnersessie online van ongeveer 1,5 uur: € 90,-

Na het consult stuur ik je een Tikkie, of je kunt het bedrag per direct overmaken op rekening:
NL86TRIO 0198437307.

Iemand een cadeau doen?
Voor veel mensen zal het een uitdaging zijn om dichtbij zichzelf te blijven en de stap te zetten aan zichzelf te gaan werken. Graag wil ik daar mijn steentje aan bijdragen.
Misschien ken je iemand die je een zetje in de rug wilt geven. Of gewoon een cadeautje wilt geven.
Daarom deze ‘cadeaubon’ zodat jij iemand een online-sessie kunt aanbieden. Als die persoon dan een afspraak heeft gehad, stuur ik jou een tikkie van het bedrag dat wij vooraf hebben bepaald.
Voel je vrij deze bon zoveel mogelijk cadeau te geven. Zo brengen wij samen wat meer mensen richting hun hart en hun kracht.

Eén reactie

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.