Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Individuele consulten, Aardenburg, Zeeuws Vlaanderen (Zeeland)

In Zeeland kun je door de week overdag, begin van de avonden en op zaterdagen terecht voor individuele consulten. Aardenburg ligt op 7 km van Sluis en 10 km van Brugge België.

Tijdens een sessies kom ik in verbinding met jouw energieveld en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie brengen, maar ook helderheid geven in de processen waarin jij je bevindt.

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan krijg je inzichten in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.
Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Daar waar mogelijk breng ik met mijn handen een beweging van energie tot stand (via magnetiseren) die een transformerende, helende werking hebben op (energetische)blokkades die in jou vastzitten.

Bij voorbaat dank dat ik je in beweging mag zetten!

Mocht je een consult willen boeken, neem dan telefonisch contact met mij op: 06 1479 8170

Ik vraag € 85,- voor een consult. Je kunt cash, per pin of Tikkie betalen.

Waar:

Sassenstraat 13
4527 BP Aardenburg