Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Leven vanuit Kracht & Passie

stock-photo-high-angle-view-of-group-of-happy-multiethnic-people-raising-hands-together-144639305

De opzet van deze workshop:

Wij werken gedurende 6 bijeenkomsten van 4 uur en een hele afsluitende dag aan jouw persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en heling. De bijeenkomsten zijn verspreid over 3 maanden. Je brengt eigen thema’s in waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt en die je graag opgelost wilt hebben. Opgelopen trauma’s, angsten, beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties uit je verleden brengen wij zoveel mogelijk aan de oppervlakte, zodat ze getransformeerd kunnen worden. Wij gebruiken daar jouw innerlijke Zielskwaliteit voor, aangezien deze het vermogen heeft jou in je ‘volwassenheid’ te zetten en je te laten leven vanuit innerlijke kracht en passie. Een workshop waaraan een klein groepje mensen deelneemt, zodat wij goed de diepte kunnen ingaan met elkaar.

Thema’s die je in kan brengen:

Vragen die veel mensen zich stellen: Wie ben ik in mijn kern? Wat is mijn passie? Hoe kom ik in mijn autonome kracht? Wat is mijn bezieling en doel?
Thema’s die daarmee samenhangen en waarmee gewerkt wordt:

 • Onzekerheden en angsten jezelf te laten zien, het te veel leven vanuit het hoofd en daardoor niet of te weinig handelen vanuit het hart
 • het werken met schaduwkanten
 • beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties uit het verleden die je ‘klein’ houden of belemmeren
 • een moeizame familieband of vriendenkwesties
 • verslavingen, psychische disbalansen en gedragsvraagstukken
 • overmatige stress en Burn-out klachten
 • persoonlijke thema’s die om transformatie vragen.
Wat gaat het atelier je opleveren?

Je zult meer vanuit je hart gaan leven, wat minder stress en meer rust en plezier gaat geven. Je handelt in je volwassen leven meer vanuit je eigen autonomie, kracht en passie. Je zult je vrijer voelen, omdat veel emoties losgelaten en getransformeerd zullen zijn. Je krijgt een positiever zelfbeeld en beperkende overtuigingen over jezelf zullen een stuk minder zijn. Je gaat onderscheid kunnen maken tussen het handelen vanuit je kracht, of vanuit de emoties van het niet geheelde innerlijk kind in jou.

De prijs door jou bepaalt.

Je betaalt een start bijdrage van € 100,- en achteraf bepaal je wat je extra wilt geven, afhankelijk van je draagkracht en de waarde die jij hebt ervaren. Deze extra betaling is noodzakelijk,  wil ik met deze tariefstelling door kunnen gaan om uit te kosten te kunnen komen en ervan te leven.

Als de één bereid is iets meer te betalen, kan de ander een kleinere vergoeding geven en helpen wij elkaar in onze persoonlijke groei en bewustwording.

Data en lokatie:

Op dit moment zijn er nog geen data gepland.

 

Eén reactie

 1. Dag Rob Derksen,
  Mijn vraag is of er nog workshops worden gegeven gebaseerd op bovenstaand thema of een vierdaagse die raakvlakken heeft met dit thema.
  Ik woon zelf in Zeist maar vind reizen geen punt.
  Met vriendelijke groeten,
  Ellen van den Dop

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.