Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

Heel & Bekrachtig het Innerlijk Kind

 

P6280004

Waarom het Innerlijk Kind oppakken?

Onverwerkte, emotioneel beladen gebeurtenissen uit ons verleden laten een verwond innerlijk kind in ons achter. Daardoor reageren wij soms op een ‘onvolwassen’ manier op situaties, of vanuit pijn en disbalans. Pas als je het kind in jou oppakt kun jij het helen en in jouw autonome kracht komen. Het kind dat zal opgroeien, zorgt ervoor dat jij jouw kwaliteiten beter kunt gebruiken en meer zult handelen vanuit jouw oorspronkelijke kracht. Je handelt dan minder vanuit emoties of angsten.

Wat gaat deelname je opleveren?

Doordat je weer contact maakt met het Innerlijk Kind, kun je gaan werken aan verwerking en transformatie van emotionele gebeurtenissen uit je verleden. Emoties en angsten zullen verminderen als het Innerlijk Kind wordt geheeld. Je gaat je veel krachtiger voelen en opstellen. Je durft meer voor jezelf op te komen en wordt minder belemmerd door reacties van anderen.
Je gaat meer leven vanuit je hart, waardoor je jouw gevoel en intuïtie beter kunt volgen.

Je zult je vrijer voelen, krachtiger handelen en meer jouw ware ik worden. Psychische klachten en andere disbalansen nemen uiteindelijk af.

De opzet van deze workshop:

Gedurende deze dag, die van 10.00 – 16.30 uur duurt (LET OP: de tijden in bij Yogastudio Licht op Yoga in Eindhoven zijn afwijkend), zal ik jou weer in verbinding brengen met het Innerlijk Kind in jou. Daarvoor gebruik ik diverse oefeningen en een geleide meditatie. Al naar gelang de processen die bij de deelnemers op gang komen, werken wij aan het uiten en loslaten. Ik geef je handvatten mee om thuis verder met het kind te kunnen werken.

Aan deze workshop kunnen maximaal 12 personen deelnemen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Deelname kost € 95,-

Opmerking bij het plaatsen van een reactie: Mocht je een reactie plaatsen, weet dan dat deze eerst door mij wordt gelezen en beoordeeld voordat hij op de website geplaatst wordt. Je kunt altijd aangeven in je reactie als je niet wilt dat deze openbaar/leesbaar wordt gemaakt op de website.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.