Rob Derksen

Bewustworden & Ontwikkelen

Help mij ondersteunen

Wij leven inmiddels in een tijd waarin ik niet meer kan bepalen wie er wel of niet de middelen heeft om een coaching te betalen. Het is duidelijk dat de huidige zorgverzekeraars steeds minder holistische therapieën vergoeden. Er zullen steeds meer mensen zijn die hun vitalisering zelf moeten bekostigen, als zij op een holistische manier aan zichzelf willen werken.

Aangezien ik het aan jezelf werken los wil zien van het wel of geen geld hebben, zijn mijn tarieven gebaseerd op de draagkracht van de cliënt.
In principe vraag ik € 75,- per consult. Voor degene die deze € 75,- niet kunnen opbrengen, is na overleg een lager tarief mogelijk.
Op deze manier kunnen veel meer mensen aan zichzelf werken en toch zelf uitmaken wat zij of hij kan en wil betalen voor de coachings.

Donaties zijn welkom

Mocht je deze manier van werken een warm hart toedragen en je wilt dit ondersteunen, voel je vrij om een donatie te doen. Je donatie gebruik ik om mensen met een kleiner budget de mogelijkheid te geven zich te laten coachen. Donaties kun je doen op rekeningnummer: NL86TRIO 01984.37.307. Vermeld dan wel dat het om een donatie gaat. Bij voorbaat enorme dank.

 

Eén reactie

 1. hallo Rob,

  Mooi dat je durft te vragen, ik zal zo wat geld over maken.
  Goed initiatief.
  Heb in vorige jaren volgens mij wat korte workshops bij je gevolgt op het ETF
  deze zijn mij goed bevallen en hebben wel iets in werking gezet.

  Reken er op dat het gaat stromen. (euro;s)
  Bewonder de manier waarop je schrijft en werkt.

  Hartegroet
  Gabriella

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.