Rob Derksen

Bewustworden & Ontwikkelen

Volwassenen

De persoon die wij de wereld laten zien nadat wij het ouderlijk huis hebben verlaten, hoeft niet altijd de persoon te zijn die wij van binnen (voelen te) zijn. Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat wij overleven i.p.v. leven; wij leven dan in veel situaties vanuit het hoofd, omdat het hart op de achtergrond is gekomen of te gekwetst is dan het niet meer de leiding neemt in je leven. Angsten, emoties en belemmerende overtuigingen, maken dat wij ons ‘kleiner’ neerzetten dan het potentieel dat wij in ons hebben.

Alle gebeurtenissen uit onze jeugd die niet zijn verwerkt, laten een ‘verwond innerlijk kind’ achter. Vaak zijn wij ons niet bewust dat het de emoties van onze ‘kleine’ zijn, die ons als volwassene laten reageren.
Onverwerkte emoties en angsten kunnen ook de oorzaak zijn van psychische klachten, gedragsproblemen of verslavingen.

In een consult werken wij aan jouw persoonlijke thema’s die je ondersteunen bij je persoonlijke groei, bewustwording en heling.

Tijdens deze sessies mag ik als het ware even een kijkje nemen in jouw energieveld en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel, waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie zullen brengen. Je gaat meer ontdekken wie jij in wezen bent en waar je vermogens liggen.

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan zul je inzichten krijgen in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.
Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Daar waar mogelijk breng ik met mijn handen een beweging van energie tot stand (via magnetiseren) die een transformerende, helende werking hebben op (energetische)blokkades die in jou vastzitten.

De sessies duren ongeveer een uur en worden meestal 1x per 2, 3 of 4 weken gehouden, zodat er voldoende tijd is voor integratie en verwerking.

Over het algemeen zijn er tussen de 5 en 10 sessies nodig om een thema aan te pakken. Niet helemaal aan te duiden, omdat heling afhankelijk is van de hoeveelheid emoties en angsten die vastzitten of verborgen zijn.

Het gaat ook niet zozeer om het eindpunt, maar om de weg er naartoe.  Alle emoties en angsten die verwerkt zijn geven meer lucht en ruimte en laten ons steeds minder handelen vanuit het hoofd en meer vanuit het hart. Emoties maken plaats voor gevoel, het hoofd voor het hart.

Mocht je een consult willen boeken, neem dan even telefonisch contact met mij op: 06 1479 8170

Voor het maken van een afspraak klik hier

Voor tarieven en vergoedingen klik hier

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.