Rob Derksen

Bewustwording & Zelfontwikkeling

9 Juli, Eindhoven, Individuele consulten

Op maandag 9 juli ben ik in Eindhoven voor individuele consulten.

In een consult werken wij aan jouw persoonlijke thema’s die je ondersteunen bij je persoonlijke groei, bewustwording en heling.

Tijdens deze sessies mag ik als het ware even een kijkje nemen in jouw energieveld en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel, waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie zullen brengen. Je gaat meer ontdekken wie jij in wezen bent en waar je vermogens liggen.

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan zul je inzichten krijgen in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.
Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Daar waar mogelijk breng ik met mijn handen een beweging van energie tot stand (via magnetiseren) die een transformerende, helende werking hebben op (energetische)blokkades die in jou vastzitten.

Mocht je een consult willen boeken, neem dan even telefonisch contact met mij op: 06 1479 8170, of stuur een persoonlijk bericht.

Waar?

Yogastudio ‘Licht op Yoga’
Kruisstraat 53
5612 CD  Eindhoven